СДРУЖЕНИЕ "РОД"

Този блог е създаден с цел да помогне на повече родители да научат за промените в законите които влизат в сила от 01.07.2020 година. В блога ни може да откриете ценна информация за ЗСУ и неговите цели и идеологията която стои зад създаването му.

Ние сме сдружение "РОД". Сдружението беше създадено от родители с цел да се бори срещу антисемейните промени в законите като новосъздадения Закон за социалните услуги и всички свързани с него промени в други закони.

Любовта между мъжа и жената е пролетта на човешкия живот. Семейството и традиционните семейни ценности са условие за физическото и психическото здраве на нацията.

Адв. Владимир Шейтанов 

председател на РОД

Защитата на семейните ценности, традиционното семейство и неприкосновеността на личния и семеен живот са гарант за свободата във всяко справедливо и демократично общество.

Адв. Виктор Костов

председател на РОД

Като баща на четири деца осъзнавам колко е важно семейството. Участието ми в РОД е за да бъде опазено и съхранено, а не разграбено и продадено. Децата растат пълноценно, щастливо и благословено, когато са обгърнати от любовта на своите биологични родители - баща, майка, баба, дядо. Целта ми е България да насърчава семействата, като не нарушава семейното им огнище.

Давид Александров

председател на РОД


Нашите съмишленици:

АДФ

ОРДО ЮРИС

АСОЦИАЦИЯ ЗА
ДОМАШНО ОБРАЗОВАНИЕ

ЕДИНЕНИЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА

ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО

СВОБОДА ЗА ВСЕКИ

Подкрепете петицията на нашите съмишленици от

 евангелско-протестантските църкви в подкрепа

 на традиционното семейство:
https://www.peticiq.com/273448

en_USEnglish